Liberati stödjer Leijonhufvud: Skrota serietidningscensuren!

Det är alltid välkommet när man får stöd från oväntat håll i den politiska debatten. Den här gången gäller det Madeleine Lejonhufvud – professor i straffrätt och en ofta förekommande måltavla för Liberatis vrede och frustration – som skriver på DN Debatt att förbudet mot animationer av barnporr måste hävas. Liberati har krävt detta länge!

Liberati stöder Madeleine Leijonhufvud - det trodde ni aldrig va?

Liberati stöder Madeleine Leijonhufvud - det trodde ni aldrig va?

Tänk om nu bara vår extremt enkelspåriga justiteminister Beatrice Ask för en gångs skull kunde lyssna på åtminstone Leijonhufvud och ta sitt lilla lilla förnuft till fånga och skrota serietidningscensuren. Den är absurd, den hör inte hemma i 2000-talets lagstiftning, Beatrice!

Seriefigurer är inte riktiga människor. Kan du äntligen fatta det?

3 kommentarer to “Liberati stödjer Leijonhufvud: Skrota serietidningscensuren!”
  1. LEForsgren Says:
  2. Markus "LAKE" Berglund Says:
  3. Anonym Says:

    Nej, det kan hon inte fatta.

    http://svt.se/2.22620/1.2097899/barn_och_barndom_far_inte_krankas_hur_som_helst

    Ask har inte gjort annat än att fatta idiotiska beslut under sin tid vid makten. Narkotikapolitiken, IPRED(jaja, nu vet jag inte riktigt vilka som fixade till denna men jag tvivlar på att hon INTE hade fingrarna i syltburken), drogtesta ungar hur som helst(vilket fint första möte med lagens långa arm…pissprov och rykten på skolan), prat om rosa kuvert och ”flexibla rättsprocesser”…ja..det finns mycket att säga om henne. Men finns det något bra att säga?

Leave a Reply

Buy only from licensed canadian pharmacies *[{: Canadian generic drugs or medical advice.