Lyssna på kloka Sabine, Cecilia!

Folkpartiet har som bekant häpnadsväckande svårt att fatta vad personlig integritet är för någonting. Så mycket skönare då att Tysklands fantastiska justitieminister Sabine Leutheuser-Schnarrenberger nu säger ifrån om Cecilia Malmströms senaste förslag om inskräkning av friheten på internet.

Sabine Leutheuser-Schnarrenberger - Liberatis frihetshjälte!

Sabine Leutheuser-Schnarrenberger - Liberatis frihetshjälte!

Malmström gör klokt i att inte försöka pracka på Europa Sveriges erbarmliga sexmoralism och istället satsa på direkta kraftåtgärder mot trafficking och människohandel över gränserna. Där stöder Liberati henne till fullo. Bravo, Cecilia!

Men när det gäller internet var Malmström rejält ute och cyklade om FRA redan 2008 och har fortfarande inte fattat att den personliga integriteten och friheten måste komma i första rummet på nätet för oss liberaler.

Därför är det alldeles utmärkt att Liberatis frihetshjälte, den tyska justitieministern Sabine Leutheuser-Schnarrenberger, från vårt tyska liberala systerparti FDP, talar om för Cecilia Malmström var skåpet ska stå. Censurlagarna som föreslagits av EU-kommissionen från Malmströms kontor hör snarare hemma i Iran och Kina än i Europa 2010. Lyssna på Sabine, Cecilia!

5 kommentarer to “Lyssna på kloka Sabine, Cecilia!”
 1. Michael Says:

  mmm Internet = The Holy Grail

  Jag udnerar om någon insett dess betydelse i realiteten?

  Det största miraklet , underverket sedan våran uppkomst på planeten i cellform.

  man tar det för givet men tänka sig förklara internet för en person 2000 bakåt i tiden lol.

 2. EU-kommissionen vill censurera nätet « Christian Engström, Pirate MEP Says:

  [...] Henrik Alexandersson, Motpol, Tianmi, Juristens funderingar, Mårtensson, Klartexten, Opassande, Liberati, SvD, DN, SR Ekot, 8 sidor, Fria [...]

 3. Mr. Mr. Says:

  @AlexanderBard:

  Har du ändrat åsikt när det gäller behovet av att ”kastrera nätet” som du uttryckte i intervju med Pär Ström?

 4. Internetfestung Europa « No size fits all Says:

  [...] från högsta politiska nivå: den tyska justitieministern Sabine Leutheuser-Schnarrenberger är mycket kritisk mot förslaget, även den tyska organisationen för de som utsatts för sexuella övergrepp som [...]

 5. Tyskland: Liberal justitieminister avskaffar internetfiltrering « No size fits all Says:

  [...] har också tidigare uttryckt mycket kraftig kritik mot Cecilia Malmströms EU-förslag att införa sådana spärrlistor i hela EU. Även den tyska [...]

Leave a Reply

Buy only from licensed canadian pharmacies *[{: Canadian generic drugs or medical advice.